Praktische info

JC Thor Diepenbeek biedt judo aan voor alle leeftijden, zowel voor meisjes als jongens, voor jong en oud. Onder leiding van bekwame en gedreven trainers bieden we je een kwalitatief hoogstaande opleiding aan. Judo is de Japanse zelfverdedigingssport bij uitstek. Naast de tal van worp - klem - en  valtechnieken die de Judo rijk is, besteden we veel aandacht aan teamspirit en respect voor trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

Voor al onze trainingen kan u terecht in onze "dojo", die gelegen is in het sportcomplex Demerstrand, Stationsstraat te Diepenbeek

TRAININGSUREN
De onderstaande leeftijden zijn richtlijnen. De hoofdtrainer bepaalt wie in welke groep thuishoort.
Het seizoen start begin september en eindigt eind juni. In de loop van het seizoen kan men uiteraard ook steeds starten.
De trainingen lopen NIET door tijdens de schoolvakanties, tenzij anders aangegeven.
Onze club staat ook open voor sporters die judo op een recreatieve manier willen beoefenen.

LEEFTIJD

DAG EN UUR

1ste GROEP 
(-10 jarige) 

Op Maandag
van 18u00 - 19u00

Op donderdag
van 18u00 - 19u00

2de GROEP
 10 jaar en ouder (ook volwassenen)
(= U11, U13, U15, U17 en U20+)

Op Maandag
van 19u00 - 20u30

Op donderdag
van 19u00 - 20u30
 

               

 

             

Interesse om lid te worden …

Zeer eenvoudig. Je komt gewoon naar één van de trainingen of je neemt vooraf even contact op met Simone Steegmans (011/32.11.19) simone.steegmans1@telenet.be of via judoclub.thor@gmail.com . Alle trainingen gaan door in de sporthal Demerstrand van Diepenbeek.

Voor diegenen die nog nooit judo hebben beoefend bieden wij de mogelijkheid om volledig gratis (en verzekerd) deel te nemen aan 4 initiatielessen.
Indien je na enkele proeftrainingen beslist om verder te doen regelen we voor jou een aansluiting bij onze club en bij de Vlaamse Judo Federatie. Na aansluiting ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen en kan je indien gewenst deelnemen aan de wedstrijden.

Ik heb nog geen judopak...

Een judopak is tijdens de eerste lessen geen must. Doe gewoon soepele kledij aan (een training of een losse lange broek en t-shirt met lange mouwen) en je bent klaar om je eerste judo lessen aan te vangen.

 

JC Thor Diepenbeek