Foto's

Na 2 jaar corona, toch nog eens een U13 - U11 toernooi!

De training na vaderdag werden al de papa's op de judimat verwacht...

De opkomst was groot.... het plezier nog groter!!!

 

Op moederdag werden al de mama's op de tatami uitgenodigd om samen met hun zoon/dochter eens een judotraining mee te doen.

Voor veel mama's een eerste kennismaking met zowel het werpen als de houdgrepen. Veel lachende gezichten waren het gevolg.

En hopelijk niet al te veel spierpijn de dag erna!

Hard werken op de training!

Na een paar keer te zijn uitgesteld, vierden we op 4 juli 2021 alsnog het 60jarig bestaan van judoclub Thor.

Ook binnen de eigen club kan je een oefenrandori organiseren met enkel -12jarige leden... met allemaal blije gezichten als resultaat!!!

Eindelijk.... na 2,5 maand niets doen owv CoVid-19 kunnen we weer een beetje actief worden.

Op onze eerste buitentrainingen werd al heel enthousiast gereageerd .... maar liefst 12 judoka's waren present! En natuurlijk eindigen we met een spelletje.

Allemaal TOPPPERS!!!

Nu hopen dat de weergoden ons goedgezind blijven.

Ook dit jaar werd er weer uitgekeken naar de U9-ontmoeting op 15 december. Onze jongste leden stonden klaar om te laten zien wat ze op de 3 voorgaande maanden al geleerd hadden. De iets oudere leden wilden ook dit jaar weer hun krachten meten tijdens een randori.

Tijdens onze trainingen komen allerlei oefeningen aan bod zoals je op de foto's kan zien. Een goede opwarming wordt gevolgd door ne-waza (grondwerk) en nage-waza (staand werk). En tussendoor is er ook nog tijd voor een randori.

Daarnaast is er natuurlijk ook een super teamspirit aanwezig.

Pagina's