Nieuws

Op de eerste training na moederdag werden al de mama's uitgenodigd om eens een training mee te doen met hun zoon of dochter.

Voor velen de eerste kennismaking met geworpen worden en houdgrepen.

Na de inspanning kregen al de mama's nog een lekkere traktatie.

Zoek maar eens in de fotogalerij voor al de foto's.

Op 19 december was het weer tijd voor onze jaarlijkse oefenrandori voor de U9.

Voor veel kinderen was het een eerste kennismaking met het wedstrijdgebeuren.

Op zo een doordeweekse training, wordt er toch een beetje gezweet.

Kijk maar eens in de fotogalerij!

De laatste week van augustus kwamen 15 enthousiastelingen ons judokamp meevolgen.

Judo in de voormiddag en sport-en spelactiviteiten in de namiddag.

We zagen veel bekende gezichten, maar toch ook een aantal nieuwe.

Na 4 dagen vertrokken ze allemaal met een mooi diploma voor geleverde prestaties naar huis.

NIEUW!! NIEUW!!

Aanpassing van de uren!!

Maandag en donderdag: 17.30u - 18.30u       -10jarigen

18.30u - 20.00u      +10jarigen en volwassenen

Op zondag 4 juli konden we eindelijk ons 60 jarig bestaan vieren. Wat al verschillende keren werd uitgesteld omwille van corona, hebben we een jaar na datum dan maar in het klein gevierd.

De kinderen blij met een springkasteel, volksspelen, ... en ondanks het niet zo denderend weer is er veel gespeeld! De volwassenen ook blij met het goed verloop en natuurlijk de lekkere BBQ.

Op naar het volgende jubileum!!

Onze laatste training van 2020 zag er een beetje anders uit dan normaal. Aangezien onze jongste leden door corona nog geen toernooi hadden meegemaakt en het voor een heel aantal anderen al bijna een jaar geleden was, organiseerden we dan maar zelf een oefenrandori binnen onze club (enkel -12 jarige leden van THOR die samen trainen).

Al de regels werden uitgelegd, er werd gewogen, poules ingedeeld .... alles om een echte "toernooisfeer" te creëren.

En dan .... de randori's .... iedereen gaf het beste van zichzelf!!!

En wat mag er dan niet aan ontbreken??? Een medaille natuurlijk!!! Maar aangezien de titel zegt "Kerstoefenradori", mocht ook een kerstcadeautje voor al de leden niet ontbreken.

Allemaal gelukkige gezichtjes die naar huis gingen!!

Eindelijk.... na 2,5 maand niets doen owv CoVid-19 kunnen we weer een beetje actief worden.

Op onze eerste buitentraining werd al heel enthousiast gereageerd .... maar liefst 12 judoka's waren present! En natuurlijk eindigen we met een spelletje.

Allemaal TOPPPERS!!!

Nu hopen dat de weergoden ons goedgezind blijven.

Zoek de foto's in de fotogalerij!!

Zondag 12 januari organiseert Judoclub THOR opnieuw een ontmoeting voor de U13 en U11 op het Demerstrand in Diepenbeek.

Weging U13 vanaf 9u

Weging U11 vanaf 12u15

Inschrijven kan tot 7 januari 2020 bij Martens Francine via mail: cine_mart@hotmail.com